Instructies over verwerken van Schellevis tegels

De fundering van Schellevis tegels is van groot belang evenals het uitzetten van de juiste hoogtes. Dit en meer wordt in een overzichtelijk filmpje van een paar minuten uitgelegd. En weet je vervolgens hoe je het beste Schellevis tegels kunt verwerken. Vragen?

Eenvoudig jarenlang mooi

Met Schellevis tegels heeft u gekozen voor een tegel van hoogwaardige kwaliteit. Schellevis tegels krijgen na verloop van tijd zelfs nog meer karakter. Bovendien zijn het tegels die maar weinig aandacht vragen wat betreft onderhoud. Wilt u maximaal plezier van uw investering in Schellevis tegels? Volg dan onze onderhoudsadviezen.

Gaat het om tegels die kort geleden zijn gelegd? Dan is het mogelijk dat u een kalkzweem ervaart aan de bovenzijde. Deze kalklaag verdwijnt na verloop van tijd vanzelf.

Download brochures & instructies:

Duurzaam & natuurlijk

Duurzaamheid staat bij Schellevis hoog in het vaandel. Om het milieu en onze leefomgeving te steunen maken wij gebruik van binnenvaartschepen om grondstoffen aan te voeren, energiezuinige productiemethodes en selecteren wij onze leveranciers niet alleen op kwaliteit maar ook op milieuvriendelijkheid. Hierom zijn wij beloond met het NL Greenlabel.

 

Door de jarenlange ervaring, marktkennis en het gebruik van speciaal geïmporteerde grond- en kleurstoffen, staat Schellevis garant voor de kwalitatieve eigenschappen van de betonproducten.

 

Gekleurd door de natuur, weerspiegelen de tegels de oorsprong en zijn bestand tegen de zwaarste invloeden van buitenaf.

Bestek & certificaten

Het Schellevis bestek van een bouwwerk is een nauwkeurige beschrijving van Schellevis producten, met alle inlichtingen over de gang en de uitvoering ervan, de te gebruiken materialen en de regeling van de werkzaamheden. Vraag bestek aan

Downloads: