Provinciehuis Zwolle

De directe omgeving van het Zwolse Provinciehuis bij park Wezenlanden heeft een metamorfose ondergaan. Speciaal voor dit project is maximaal gebruik gemaakt van gerecycled materiaal. Het gebruik van gerecycled materiaal was een eis van de provincie voor het ontwerp van de nieuwe buitenruimte. Buro Mien Ruys en Schellevis hebben hier invulling aan gegeven. Dit project is voor Schellevis een volgende stap geweest voor het verduurzamen van haar productieproces. Schellevis maakt sinds juni 2021 structureel gebruik van gerecycled materiaal, waarbij het percentage per product verschillend is. Per product wordt beoordeeld wat de maximaal toepasbare hoeveelheid gerecycled materiaal kan zijn zonder constructieve en esthetische waarden te verminderen. In dit project is gebruik gemaakt van de Schellevis tegel 100x100x5 en het zitelement 200x60x40 cm antraciet.

Persoonlijke toelichting? Bel 0416-39 11 47 of

Vraag & Antwoord

Meer projecten "In de stad"

Alle projecten 'In de stad'

Inspiratie

Parasolvoet

april

Een parasolvoet in dezelfde stijl als het terras? Dat kan! Op deze foto is de Schellevis tegel 100x100x5 cm antraciet hiervoor gebruikt.

Een mooi voorbeeld die laat zien dat boren in de tegel mogelijk is. Zorg ervoor dat u de juiste materialen hiervoor gebruikt, schoon te werk gaat en dat u het terras nadien schoon achterlaat.

Lees meer

Inspiratie

Parasolvoet

april

Een parasolvoet in dezelfde stijl als het terras? Dat kan! Op deze foto is de Schellevis tegel 100x100x5 cm antraciet hiervoor gebruikt.

Een mooi voorbeeld die laat zien dat boren in de tegel mogelijk is. Zorg ervoor dat u de juiste materialen hiervoor gebruikt, schoon te werk gaat en dat u het terras nadien schoon achterlaat.

Lees meer